Интегративно детско здраве: как да имаме здрави и щастливи деца

На 11 и 12 юни 2022г, с медийното партньорство на Neftelimov.com, се второто издание на дигиталния фестивал, посветен на интегративното детско здраве. Събитието беше организирано от Фондация „За по-здрави деца“ в рамките на проект „Академия за детско здраве“. В рамките на тези два дни, над 20 лектори от различни области представиха пред настоящи и бъдещи родители отговори на въпроси, свързани с:

Психология на родителя и детето

Фестивалът по традиция беше открит от Д-р Галя Манчева – учредител и изпълнителен директор на Фондация „За по-здрави деца“. Събитието имаше за цел да помогне на осъзнатите родители в отглеждането на по-здрави и щастливи деца. И то по един лесен и хармоничен начин.

Организаторите, лекторите и родителите в това второ издание на Фестивала положиха една традиция на взаимна подкрепа в полза на осъзнатото родителство. Те показаха, че могат да бъдат отглеждани здрави и щастливи деца, без да жертваме от своето време и ресурси. Можеш да научиш повече за интегративното детско здраве и от предишното издание на Фестивала „Щастливи деца“ 2021.