Заповядайте на третото поредно издание на дигиталния фестивал „Щастливи деца“ на 3-ти и 4-ти юни 2023 г. от 10:00 ч. в платформата Zoom.

За трети пореден път в рамките на дигиталния фестивал „Щастливи деца“, организиран от фондация „За по-здрави деца“, настоящи и бъдещи родители ще имат възможност да се запознаят с различните подходи към детското здраве.

Над 30 лектора – лекари, специалисти и терапевти от областта на холистичната медицина, работилници, различни тематични панели и стаи за споделяне ще очакват родителите, за да им предоставят различна гледна точка за физическото, психичното и духовното здраве на децата.

Зачеване, бременност, раждане, ранно детско развитие и тийнейджърски проблеми ще бъдат интерпретирани през холистичния подход, който включва разнообразен набор от методи и подходи за всяка възраст.

Д-р Райна Жейнова – хомеопат, д-р Валери Шакола – иглотерапия и китайска медицина, Цветелина Тодорова – финансово планиране, Мирослава Георгиева – психолог и тета практик, Геновева Ненова – калиграф, Кристин Калоянова – рехабилитатор, Здравка Гъркова – арома терапевт,  са само част от имената на лекторите, с които ще се срещнат родителите, за които осъзнатото и пълноценно отглеждане на децата е важен приоритет. Напомняме, че местата са ограничени, а всички включили се ще получат и с неограничен във времето достъп до запис на цялото събитие.

За повече информация:

д-р Галя Манчева – Фондация „За по-здрави деца”

Тел: 0888577027

info@fhkidsf.eu

Facebook страница – https://www.facebook.com/Kidhealthfoundation

Oт къде могат да се закупят билети: https://bit.ly/3M0enme

Страница на фондацията: fhkidsf.eu

Очакваме Ви!