Звездите на българската музикална сцена Весела Бонева, Дивна и Борис Христов ще участват в първия БлагоДАРИтелен гала концерт на Фондация „За по-здрави деца“ на 30 ноември, от 18:30 часа, в столичния PM Club (ул. „Позитано“, Хотел „Рила“). Фондацията събира съмишленици, за да споделят заедно своята благодарност към доброто през изминаващата 2023 г. На концерта Весела Бонева, Дивна и Борис Христов, заедно с деца изпълнители от София, Пловдив, Самоков и Велико Търново ще „стоплят“ сърцата на гостите с празничните си изпълнения, а ученици от 68 СУ „Акад. Никола Обрешков“, София, ще предложат ръчно правени сувенири, играчки и предмети, които да направят дома и офиса още по-красиви за Коледа.

Събраните средства в рамките на събитието ще бъдат използвани за инициативите на фондация „За по-здрави деца“ през 2024 г. Тя подкрепя финансово и ресурсно, здравето и благополучието на българските деца чрез различни инициативи.

Събитието е с куверти с различна стойност: единичен и корпоративен от 75 лв и 300 лв, които може да закупите онлайн, както следва: индивидуален и корпоративен . Корпоративният куверт е за до 5 гости.

Ако не можете да се присъствате на концерта, но имате желание да подкрепите фондацията, имате възможност да направите дарение онлайн
или чрез банков превод:

IBAN:BG22RZBB91551011971479
BIC:RZBBBGSF
Банка:ОББ
Получател:Фондация „За по-здрави деца”
Основание: Дарение

Повече за фондация „За по-здрави деца“

Фондацията е основана през 2019 г. в обществена полза с основна цел – повишаване информираността на обществото относно интегративния подход към детското здраве и подкрепа на деца с необходимост от холистични терапии и деца с потенциал. Подкрепя индивидуални каузи и поддържа онлайн проекта „Академия за детско здраве“. Той представлява електронна платформа за настоящи и бъдещи родители, които се стремят към цялостен подход към детското здраве чрез достъп до специалисти и методи. Фондацията има утвърден висок авторитет в НПО сектора, работи с редовни корпоративни и частни дарители. Член на Национална мрежа за децата.

За контакти:
Д-р Галя Манчева
Тел. 00359888577027
Е-поща: info@fhkidsf.eu
ФБ: Kidhealthfoundation
Линкедин: dr-galia-mancheva-33a60433/