Нашият екип

Учредител и Изпълнителен Директор

д-р Галя Манчева

galia@fhkidsf.eu

Д-р Галя Манчева е икономист и доктор по политология с опит над 10 години във финансово-технологичната индустрия, където отговаря за внедряването на европейски стандарти за капиталова адекватност и банкови провизии. Понастоящем е основател и изпълнителен директор на компания Ai advy, която помага на МСП да бъдат в съответствие с регулацията на ЕС относно изкуствения интелект, за да намалят финансовите си тежести и да бъдат защитени от санкции.

Съвет на директорите

Директор

„Финанси и управление на проектно финансиране“

Цветелина Тодорова

tsvetelina@fhkidsf.eu

Цветелина Тодорова е икономист с 15г опит в банковата система на различни позиции, свързани с корпоративно кредитиране и управление на риска. Понастоящем е консултант по лични финанси и финансово планиране и основател на бранда Finansovoplanirane.bg.

Директор

„Оперативни дейности“

адв. Силвия Семчева

silvia@fhkidsf.eu

Адв.Силвия Семчева e бакалавър по счетоводство и магистър по право. Има опит като медиатор и адвокат на свободна практика в продължение на 15 годишен опит в различни области, в т.ч. в търговския и нестопанския сектор. Ентусиаст е на темата за цялостния подход към детското здраве, в т. ч.превенция чрез хранене, работа с емоциите и чуствата. Част от екипа на храните Ancestral Superfoods, sprouted for life.

Директор

„Фондонабиране“

Миглена Желева

miglena@fhkidsf.eu

Миглена Желева е специалист в сферата на внедряване и управление на финансови технологии.

Екип

„Съдържание и ПР“

Мая Цанева

Мая Цанева е създател на онлайн съдържание, блогър и журналист на свободна практика. Специализира в съдържание и комуникации по темите предприемачество, иновации и родителство, социални каузи. Съосновател на Сдружение „Безопасни детски площадки“. Поддържа блога www.mayatsaneva.com

„Академия за детско здраве“

Мирослава Георгиева

Мирослава Георгиева е психолог и холистичен  консултант с 10 години професионален опит с възрастни и тийнейджъри. Професионалните и интереси са в областта на психосоматиката, разпознаване и овладяване на емоциите, невропсихологията и съчетаваневането на психологическия подход с холистични техники.  Професионален уебсайт – www.mirageorgieva.eu

„Дигитален маркетинг“

Валери Колева

Валерия Колева е икономист по професия с опит над 10 години в сферата на счетоводството. Понастоящем си партнира като консултант в голяма МЛМ компания, насърчаваща добрите навици, здравето и осъзнатия живот, чрез своите висококачествени хранителни добавки.

„Фондонабиране“

Ваня Методиева

Ваня Методиева е икономист и социолог. Над 3 години работи в НПО сектора по администранията и  управлението на проекти и фондонабиране. Понастоящем е в сферана на човешките ресурси.