Нашият екип

Учредител и Изпълнителен Директор

д-р Галя Манчева

galia@fhkidsf.eu

Д-р Галя Манчева е икономист и доктор по политология с опит над 10 години във финансово-технологичната индустрия, където отговаря за внедряването на европейски стандарти за капиталова адекватност и банкови провизии. Понастоящем е основател и изпълнителен директор на компания Ai advy, която помага на МСП да бъдат в съответствие с регулацията на ЕС относно изкуствения интелект, за да намалят финансовите си тежести и да бъдат защитени от санкции.

Съвет на директорите

Директор

„Финанси и управление на проектно финансиране“

Цветелина Тодорова

tsvetelina@fhkidsf.eu

Цветелина Тодорова е икономист с 15г опит в банковата система на различни позиции, свързани с корпоративно кредитиране и управление на риска. Понастоящем е консултант по лични финанси и финансово планиране и основател на бранда Finansovoplanirane.bg.

Директор

„Фондонабиране“

Миглена Желева

miglena@fhkidsf.eu

Миглена Желева е специалист в сферата на внедряване и управление на финансови технологии.

Директор

„Каузи и социална дейност“

Маргарита Гигьова

margo@fhkidsf.eu

Маргарита Гигьова е творец и създател на изкуство под различни форми. Тя е дизайнер, главен технолог и лицето зад модния бранд MG atelier, където от 2016 година създава ръчно изработени аксесоари и детски играчки от текстил, малки бутикови серии от готови облекла, както и облекло по поръчка. Понастоящем съвместно със съпруга ѝ развиват още дружествата Фючърбилд Груп, Фючърбилд Логистик и Фючърбилд Салюшън в сферата на строителството, логистиката и инвестиционното проектиране.

Екип

„Съдържание и ПР“

Мая Цанева

Мая Цанева е създател на онлайн съдържание, блогър и журналист на свободна практика. Специализира в съдържание и комуникации по темите предприемачество, иновации и родителство, социални каузи. Съосновател на Сдружение „Безопасни детски площадки“. Поддържа блога www.mayatsaneva.com

„Академия за детско здраве“

Мирослава Георгиева

Мирослава Георгиева е психолог и холистичен  консултант с 10 години професионален опит с възрастни и тийнейджъри. Професионалните и интереси са в областта на психосоматиката, разпознаване и овладяване на емоциите, невропсихологията и съчетаваневането на психологическия подход с холистични техники.  Професионален уебсайт – www.mirageorgieva.eu

„Дигитален маркетинг“

Валери Колева

Валерия Колева е икономист по професия с опит над 10 години в сферата на счетоводството. Понастоящем си партнира като консултант в голяма МЛМ компания, насърчаваща добрите навици, здравето и осъзнатия живот, чрез своите висококачествени хранителни добавки.

„Фондонабиране“

Ваня Методиева

Ваня Методиева е икономист и социолог. Над 3 години работи в НПО сектора по администранията и  управлението на проекти и фондонабиране. Понастоящем е в сферана на човешките ресурси.