БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР

ФОНДАЦИЯ „ЗА ПО-ЗДРАВИ ДЕЦА“ ОРГАНИЗИРА КОЛЕДЕН БАЗАР С КАУЗА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА УЧЕНИЦИ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

Коледни базари с кауза в няколко столични училища в рамките на проекта „Играчки за бъдеще“ на фондация „За по-здрави деца“ ще бъдат организирани през месец декември 2022 г.  Пилотно училище е 68 СУ”Акад. Никола Обрешков”, в което базарът ще се проведе на 23ти декември.

Вярваме, че добротата, човешкото отношение и желанието за подкрепа към деца в неравностойно положение винаги са съпътствали нашето общество. С тази инициатива целим да дадем своя малък принос към тази тенденция за общо благо. Предлагаме лесен начин за дарение на употребявани играчки с мисъл за природата, удължавайки жизнения им цикъл. Визията на Фондацията е свързана с превръщането на здравето и благополучието на българските деца в основен приоритет на всеки член на българското общество

На този благотворителен  базар всички ученици и преподаватели от училището ще могат да закупят използвани книжки и играчки в добро състояние, предоставени от нашите дарители (сред които служители на Белла България, Tessy, Sarantis България и много, много частни лица ). Със средствата от продажбите, ще бъдат закупени дигитални устройства, осигурени допълнителни уроци и абонаменти за различни образователни платформи в помощ на ученици в неравностойно положение от съответното училище.

Всички артикули, които останат след кампанията ще бъдат качени във фейсбук група на фондация „За по-здрави деца“, където от 12.12.2022 стартира постоянен базар в полза на децата.